Hopp til hovedinnholdet

Drikker mye og føler alkohol er redningen min for å glemme ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år. Jeg føler alkohol er redningen min for å glemme ting jeg går og tenker på. Jeg kan godt finne på å sitte og drikke for meg selv også. Det er ikke ofte jeg drar på fest lenger, jeg drar heller på drikkekvelder med færre personer. Jeg har et høyt alkoholinntak, og de siste helgene har venner måtte bære meg i seng. Jeg drikker til jeg er så og si sanseløs, og jeg husker nesten aldri noe dagen etter. Jeg synes dette begynner å bli skummelt da jeg flere ganger ikke har visst at jeg har hatt samleie i fylla før noen har fortalt meg det. Jeg føler jeg kan være meg selv når jeg drikker. Jeg er ikke flink i sosiale settinger når jeg er edru med mindre dette er nære venner. Hver uke gleder jeg meg til å drikke meg drita fredag og lørdag, og tar fint et glass vin eller en øl på søndag eller midt i uka. Er det noe galt med meg?

SVAR

Besvart 09.02.2018 14:52:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
account_circle