Hopp til hovedinnholdet

Drikker jeg for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Tidligere har jeg tatt et glass på byen veldig sjelden og var rimelig "ordentlig" når det kom til drikking. Pga ny jobb og nye omgivelser så blir det nå fort "mye mer" drikking i forhold til tidligere (er veldig nøye med hva jeg får i meg.. og klarer å føle når jeg "må stoppe"). n typisk uke for meg kan nå være toppen to kvelder på byen og jeg drikker aldri mer en 3 glass øl eller vin. Noe som resulterer mellom ca 5 og 6 glass i uken. Varierer veldig. Noen uker kan jeg fint drikke ingenting. Jeg er 160 høy og veier ca 46 kg. Drikker jeg mye/for mye?? Ofte får jeg vondt i venstre side av magen dagen etter jeg har drukket. Helt nede på venstre side, liksom. Det er ikke "ulidelig" vondt, men sånn at jeg kjenner det. Hva kan dette være?? Har lest litt rundt på nettet og er veldig redd for skrumplever, alkoholforgiftning osv.. man kan jo bli gal av å lese alle forslagene som kommer opp når man googler.. så tenker at det er bedre å stille et konkret spørsmål til dere som kan det :-)

SVAR

Besvart 22.02.2018 16:25:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle