Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med flashbacks, hvordan blir jeg kvitt det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ett år siden ble jeg skjenka slik at jeg blacka ut av en fyr og så hooka jeg med han uten å huske noe av det, dette sliter jeg fortsatt med og får flashbacks av det hver dag. Hvordan kan jeg få dette til å forsvinne? Når jeg hører sanger der det er snakk om kyssing osv får jeg alltid en ubehagerlg følelse i kroppen og spenner musklene uten vilje, er redd for at jeg kommer til å ha problemer med intime situasjoner senere da jeg får flashback hele tiden, unngår også det å bli forelska da jeg føler meg redd og usikker. Blir veldig sliten mentalt av dette og føler skam og skuffelse over meg selv hele tiden. Føler at fylleangsten egentlig burde ha gått over for lengst, men det har den ikke. Gutten som skjenka meg er ikke en jeg har kontakt med i det hele tatt, kjenner han ikke eller noe. Er veldig ubehagelig. Har prøvd å snakke med venner men føler at de ikke forstår hvor mye detta har gått inn på meg. Prøver å bygge opp selvfølelsen min, men er vanskelig når dette kommer opp hele tiden

SVAR

Besvart 25.02.2018 10:58:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle