Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke drikke alkohol av broren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Storebroren min passer på meg å lillebroren min en uke,han har passet oss mange ganger.. grunnen nå r siden foreldrene våre skulle i bryllup et sted.. storebror (18, snart 19) lillebror (12,snart13) jeg skal på fest om noen dager, det pleier å være alkohol på fester..store broren min sier at jeg ikke får lov til å drikke på festen.. han har selv drikket før men han r jo 18 år, så han syntes jeg r for liten.. å hvis jeg gjør gjør det å r litt full osv kommer han til å ringe foreldrene våre! R jo glad i ham, men skulle ønske han ikke var så skjefete til tider..

SVAR

Besvart 15.03.2018 08:40:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle