Hopp til hovedinnholdet

 jeg er en jente som er 13 år (05) jeg vet om veldig mange jenter og gutter som drikker som er ett år eldre enn meg altså 04. Jeg vil egentlig bli full neste år, men jeg vil ikke heller fordi jeg syntes jeg er litt ung og vil ikke at mamma og pappa skal bli skuffa over meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som er 13 år (05) jeg vet om veldig mange jenter og gutter som drikker som er ett år eldre enn meg altså 04. Jeg vil egentlig bli full neste år, men jeg vil ikke heller fordi jeg syntes jeg er litt ung og vil ikke at mamma og pappa skal bli skuffa over meg. Jeg vet at jo yngre man er jo dåligre tåler man alkohol. Jeg har ikke tenk til å drikke mye, men være på fest i blant hadde vert gøy

SVAR

Besvart 13.03.2018 20:00:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle