Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at kjæresten min skal gjøre dumme ting i russetiden. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en kjærste som er russ nå, jeg er 01 og han da 99. Han er ikke på noe russebuss så han vil rulle med andre busser. Han har sagt at han kommer nok til å rulle med litt jente busser. Jeg synes dette høres uttrykt ut fordi mye kan skje når man drikker... først og fremst synes jeg det er vanskelig å stole på han og ikke minst andre hva andre jenter kan gjøre med han... jeg sliter med sjalusi. Og jeg veit jeg kommer til å være utrygg når han er ute og ikke svarer meg på telfonen.. jeg kan jo ikke nekte han det.. men jeg synes ikke det et helt greit..

SVAR

Besvart 12.03.2018 21:35:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
account_circle