Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å drikke veldig mye alkohol, hvorfor har det gått så galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har begynt å drikke veldig mye alkohol. har drukket hver helg både fredag og lørdag i 4 måneder nå. i tillegg drikker jeg en del i ukedagene også selvom jeg har skole dagen etter. jeg har vært deprimert (ikke diagnose) etter noe som skjedde for 6 måneder siden. når jeg drikker forsvinner det liksom så vil egentlig bare drikke hele tiden. hvordan kan jeg få til å drikke litt mindre? hvorfor har det gått så galt?

SVAR

Besvart 14.03.2018 15:25:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle