Hopp til hovedinnholdet

Nesten alle på min alder drikker, hvorfor er det så veldig farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nesten alle på min alder drikker, hvorfor er det så veldig farlig? Jeg kjønner ikke hvordan de fleste få¨r tak i det. En jente i klassen min sa til meg at vennen hennes drikkerog at han hadde fot tak i det i tei land. i teiland er det automater der man bare trenger å putte penger inn så kommer alkohol ut men han hadde jo blitt oppdaget vel? Hvordan hadde han isofal fot tak i det uten å bli tatt. dET VERSTE JEGHAR DRUKKET ER LIKSOM ENERSKI DRIKK, KAFFE OG VITVIN UTEN ALKOHOL.

SVAR

Besvart 21.03.2018 18:05:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle