Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det går fint å drikke alkohol dagen etter kuren er over?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på antibiotika for akne (doksycyklin) nå og lurer på om det går fint å drikke alkohol da dagen etter kuren er over, eller om jeg må vente en stund, som med sol. På vente minst to uker før jeg kan sole meg, er det det samme med alkohol siden man ikke børe drikke det med antibiotika?

SVAR

Besvart 08.04.2018 19:59:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle