Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og ADHD

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg er en jente på 18 år og begynte for noen mnd siden å drikke alkohol. Jeg tror jeg har drukket/vært på fest 5 ganger i det siste. Og drikker ca 1 gang i mnd . Snart er det russetid og det betyr at det kommer til å bli mye fester. De siste tre gangene jeg har drukket alkohol har jeg fått noen rare virkninger: jeg begynner å fryse, skjelver og får rykninger. For også mye energi og klarer ikke å sitte stille. Detter er veldig rart fordi de første gangene jeg drakk ble jeg mer sløv og veldig varm. Slik som mange andre. Jeg føler meg foresten aldri noe særlig fyllesyk og kaster skjeldent opp. Ellers er jeg en slank jente, har ADHD (om det har noe å si?)

SVAR

Besvart 12.04.2018 21:38:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle