Hopp til hovedinnholdet

Han var den eneste gutten jeg kunne være meg selv med 100%.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg kjenner en gutt som er 2 år yngere enn meg. For 6 år siden ble jeg kjennet med han. Har bodde i forter hjem Hos tante og onkelen min. Han var den eneste gutten jeg kunne være meg selv med 100% jeg burdde ikke være en annen med han. Vi ble veldig gode venner, bestevenner. Jeg var med på mange turer, ferier og når jeg var hjemme hos tante og onkel var jeg med han. Det var han som gjorde dagene mine bedere. I høstferien 2017 var jeg med tante og onkel på hytte tur med han. Vi sov første natta ute. Da skjedde det noe, jeg runka og sugde han. Etter det skjedde det ikke noe og vi prata som vanlig til hverandre. En måned etter det skulle jeg overnatte hos tante og onkel. Før vi skulle legge oss så jeg og han på film nede i kjellerstua. Jeg runka han da også. Det angerer jeg på. Fordi etter noen dagen så flyttet han ut og det jeg og han snakka om var nok den siste ordentlige sammatalen jeg har hatt med han. Jeg kan ikke skreve mer fordi det er ikke plass. Hvordan kan jeg skrive mer?

SVAR

Besvart 17.04.2018 20:21:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle