Hopp til hovedinnholdet

Fikk en drink av en kompis. Fikk blackout. Ble dopet. Hva gjør vi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og en vennine var ute med noen venner for noen uker siden, før vi dro så delte jeg og hun en vin ilag. Så kom vi der å fikk hver vær drink av en kompis som da er en god del år eldre en oss.. etter den har vi begge blackout. Vi tenkte oi vi ble full å hadde vist drikke mye mer en vi husker. Men det var så rart syns vi, etter uker e gått fikk vi vite at ham hadde dopet oss ned.. vi har blokket han for en god stund sio. Men det e så ekkelt å vi vet ikkje Ka vi skal gjøre. En anna kompis sa han har prøvd å dope oss ned før men da fikk en anna kompis av oss drinken han hadde dopet ned i stede for en av oss.. så han vet å at han dopet ned men ja vi vet ikke Ka vi skal gjøre. Han var så grei sjøl om han va mye eldre egentlig. Vanskelig å skrive rett om det men poenget er vi er redd han skal gjøre det mot noen andre.. men vi tenker vi ikke har bevis nå til å stoppe han siden det er noen uker siden å det sikkert er ute av blodet våres. Vil ikke at det skal skje med noen andre..

SVAR

Besvart 25.04.2018 05:12:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle