Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg  blir "løs" når ejg drikker alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente. Jeg har et problem. Hver gang jeg får snurten av alkohol blir jeg en hore rett og slett. Jeg har vært på så og si alle guttene her i området. Jeg liker ikke at folk tenker at jeg er en hore. Når jeg er edru er jeg en sjenert liten pike som ikke kysser rundt. Men når jeg er på fest eller får snurten blir jeg en hore. jeg kliner med alle jeg finner, ALLE. Det er ingen grenser for meg. Jeg er litt som Kim unstoppable når jeg får snurten av spritkorka. Hjelp meg. Forresten: jeg liker en gutt men jeg har vært på alle vennene hans. Er dette er stort problem eller trur ung.no at jeg har sjangs???? personlig ville jeg aldri vert med en gutt som hadde vert på alle venninne mine. Jeg tror han liker meg, vi snakker sammen på snapchat.

SVAR

Besvart 07.05.2018 07:03:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
account_circle