Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er russ

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

kjæresten min er russ. Jeg sier at jeg stoler på han, og vil gjerne det og. Jeg sliter ganske mye med å stole på folk, men han sier at jeg kan stole på han. Han forteller meg også at han elsker meg heletiden, og jeg liker å tenke at jeg stoler på han også, men jeg er så bekymret. Han sender meg bilder av jenter heletide, og det hater jeg. Tenker mye at jeg skjønner han (ikke at jeg hadde gjort det) hvis han ville hatt noen andre enn meg, og hadde hooka med noen anre. jeg er 16 år, og født i 2002. Han er 00´er og vennene hans er mye finere enn meg, høyere og alt med dem er bedre. Jeg er så redd for å miste han heletiden hver dag. Vi har snakket ganske lite idag, så får jeg plutselig snap av at han er med jenter, det hater jeg. Han spør med hva jeg skal bare jeg sender snap av jeg hra på jakka, men han kan aldri fortelle meg hvor han skal, eller hvem han er med. Føler også jeg er så kjip, og overreagerer siden det er russetid og jeg vil han skal kose seg :/

SVAR

Besvart 15.05.2018 19:56:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle