Hopp til hovedinnholdet

Hylgråt etter å ha drukket alkohol, hvorfor det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For rundt 2 uker drakk jeg alkohol for 3 gang og jeg ble skikkelig full. Jeg var med 5 andre venninner og vi hadde det faktisk veldig fint. Vi drakk cider og sprit. Etterhvert begynte jeg å merke at jeg begynner å bli ganske brisen, men jeg fortsatte å drikke. Jeg tok kanskje 2 shots til og så gikk det kanskje fem minutter, så begynte jeg å hylgrine. Grunnen til det var fordi jeg hadde så få røyk igjen... jeg så i røykpakka mi og der var det bare et par i igjen og bare pga det begynte jeg å gråte (?) en av venninnene mine filmet det og la det ut på mystory! Men (Hun var full hun også og slettet det når vi våknet dagen etter) men spørsmålet er hvorfor begynte jeg å gråte av bare noen røyk? Jeg har ikke blitt sånn før når jeg drakk de andre gangene.

SVAR

Besvart 09.05.2018 13:32:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle