Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takler man kjærlighetssorg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har veldig kjærlighetssorg for at x en behandla meg dårlig og var m andre jenter og sån. Har så mye følser for hann og han gjør mue som viser at han kansje fortsjatt liker meg. Jeg elsker han. Jeg er redd for at jeg kommer til å bli med å drikke fo å prøve å få han tilbake. Vil egentelig ikke ha noe med alkohol rus osv å gjøre, men nestn alle vennene mine gjør ddet. Jeg har det suuuuper vanskelig med myye og er. Redd for at jeg kommer til å drikke. At jeg ikke holder ut lenger. Hva skjer hvis en 14 åring blir full 1 gang? Og hbordan takler man kjærlighetssorg. Jeg hreier ikke mer. Jeg har det så banskelig og må ja svar fort.

SVAR

Besvart 20.05.2018 07:46:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle