Hopp til hovedinnholdet

Venn som drikker langt over grensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en venn som fyller 19 dette året og i det siste har jeg og vennen mine merket at mengden av alkohol han drikker er nådd langt over grense. Han er nesten konstant beruset, selv i uke dagene og vi opplever hele tiden at vi finner han bevisstløs, liggende ute, enten det er i et busskur eller på terrassen til en av vennen mine, eller at vi må plukke han opp alt mulig slags steder han ender opp. Vi er alle veldig bekymret for han og ønsker at han skal få hjelp fordi dette har gått for langt. Vi klarer ikke å nå frem til han uansett hvor masse vi prøver. Han pleide aldri å drikke så masse og selv om han er en festglad ungdom så mengdene og hvor ofte han drikker er alt for mye. Damen hans slo opp med han fordi hun var lei av krangler om at han alltid er helt ute og drikker for masse. Jeg har prøvd å søke opp rehabiliterings steder Bergens området hvor han kan få hjelp, eventuelt gå til psykolog. Mvh jente 17

SVAR

Besvart 23.05.2018 15:52:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle