Hopp til hovedinnholdet

Påvirker alkohol det at jeg ikke har fått menstruasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei har mange spørsmål om alkohol 1 begynte akkurat å drikke alkohol, har ikke fått mensten enda liksom aldri hatt mensen før og jeg lurer på om alkohol påvirker det eller noe annet? 2 mamma fant ut at jeg drakk og ga meg en straff og ga meg en en straff men det er noe jeg kan gjøre for å gjøre den mindre 3 jeg og mange andre drakk sammen men jeg og 2 andre er gode venner men hun ene drikker ikke, noe som vi er helt ok med men føler hun dømmer oss fordi vi drikker og når jeg ble fersket syntes hun det var vittig, og jeg var drita og kunne ikke gå kastet opp og alt og hun vet det, men hun syntes det bare var vittig men føler hun ikke bryr seg om hvordan vi har det og går bare med oss for å snakke med guttene i klassen, hva kan keg gjøre for å vite hva hun tenker og hva tenker dere i ung.no om meg og hva syntes dere om det hun tenker om meg? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 25.05.2018 07:21:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle