Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste som ikke liker at jeg drikker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg og kjæresten min har et problem. Hun er et år yngre enn meg. Hun liker ikke "alkoholkulturen", men drikker selv når hun er ute og blir småfull. Men hun blir helt stressa og engstelig når jeg er ute og drikker. Jeg drikker mye og blir godt full, men har aldri gjort noe galt i fylla heller siden jeg begynte som 17-åring. Jeg synes det er gøy å bli full så vil ikke droppe det. Jeg er en ordentlig, snill gutt med strålende skolekarakterer og ingen antisosial historie i det hele tatt, hva kan vi gjøre? Hun sier "jeg er redd for at du skal kysse noen elns, det er så fort gjort", jeg svarer at de årene jeg har vært singel og drikka har jeg så vidt "hooka" i det hele tatt, og nå har jeg til og med kjæreste og har ingen intensjon om å gjøre noe med noen andre. Hun sier "du drikker så høy prosent", da sier jeg at jeg kan drikke lavere prosent. Jeg oppdaterer henne gjennom kvelden da hun ønsker det. Jeg drikker også mindre nå enn før for hennes skyld.

SVAR

Besvart 30.05.2018 22:16:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle