Hopp til hovedinnholdet

Svimmel og når jeg gikk bølget det. Var det alkoholen jeg reagerte på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på overnattingstur på en båt for ikke lenge siden. Her var det meg og fire andre gutter. Kjæresten min hadde litt øl i brusen han sin, så fikk jeg smake(litt usikker hvor mye det var oppi). Jeg drakk en halv kopp ca, og etterpå når vi kjørte litt i båten, gikk vi til en leir der meg og en av de andre guttene skulle gå på do. To av guttene hadde drukket ganske mye, mens kjæresten min og en annen hadde drukket litt mindre. Jeg gikk på do med han som ikke hadde drukket så mye. Når jeg skulle vente på han sto jeg helt stille. Så merket jeg at jeg ble litt svimmel og sånt. Alt hvor jeg gikk, gikk det litt fram og tilbake. Tåler jeg ikke mye alkohol? Eller er det det fordi det var første gang? Skjønner ikke så mye..

SVAR

Besvart 02.06.2018 09:36:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Kalorier i alkohol

Alkohol inneholder såkalte "tomme kalorier". Det betyr at du ikke får i deg noen nyttige næringsstoffer når du drikker.

 

Les mer
account_circle