Hopp til hovedinnholdet

Fortsatt «rar» og dårlig etter en fest, lurer på hvorfor. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen dager siden var jeg på fest og ble sånn passe god og full. Jeg blir stort sett ikke særlig fyllesyk, da jeg passer på å drikke mye vann både før, under og etter alkoholinntak. Men når jeg våknet dagen etter denne fylleturen følte jeg meg rar. Jeg var hverken dårlig, kvalm eller hadde vondt i hodet, men veldig trøtt og sliten. Jeg merket at jeg følte meg veldig fjern og litt sånn «utav meg selv» på en måte? Det kunne nesten kjennes ut som jeg enda var full. Glemte ting, hadde unormal tidsoppfatning og var generelt svært redusert og rar i hodet, litt tåkete. Balanse og tale osv er helt normalt, men det er som om hodet ikke henger med. Nå er det ca 5 dager siden jeg drakk alkohol og jeg føler meg slik enda! Fjern og rar i hodet og føler nesten at synet svikter litt eller at ting går i surr på en måte? Aner virkelig ikke hvordan jeg skal forklare det. Føles kanskje ut som jeg er høy, noe jeg ikke er! Hva er dette for noe? Kan det være noe farlig? Bør jeg oppsøke lege?

SVAR

Besvart 07.06.2018 12:28:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle