Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg klage på at moren min spiller for høy musikk om natta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min mor sliter med alkohol, og dette eskalerer gjerne i store mengder i helger. Moren min er også veldig glad i musikk, og spiller så høyt + en ekstrem bass som rister i hele huset... jeg aner ikke hvor mange netter jeg har klikket på min mor pga jeg ikke får sove og ber henne skru ned eller av musikken, men får bare en haug med kjeft og "det driter jeg i" og skrur opp igjen , dette har gått utover ting jeg skal gjøre i helger, og jeg jobber av og til i helger og det har ofte hendt at jeg har forsovet meg pga dette fordi jeg ikke får sovnet før i 3-4 tiden på natta fordi da skal hun legge seg, og anlegget endelig blir skrudd av. Jeg ligger ofte å håper at en av naboene skal ringe til politiet for å klage på støy slik at de kommer innom å gir et pålegg, men det har aldri skjedd. men er det slik at en som bor i samme hus kan ringe inn å klage på høy musikk? merket det siste året at jeg har blitt stresset og høy puls i det musikken settes på, og hjelper ikke om musikken bare er lav lenger

SVAR

Besvart 26.06.2018 22:01:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle