Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg prøvde å ta livet mitt, gjorde noe i fylla som jeg angret på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tror jeg prøvde å ta livet mitt. Det var på jobb og jeg brukte en pakkkniv eller hva d heter til æ skjære over håndledde mitt d var dypt jeg måtte sy 5 sting. Jeg traff heldigvis ikke helt rett, men noen cm til så hadde jeg kanskje ikke vært her og jeg vet ikke hva jeh skal føle!!! Jeg var veldig lei meg fordi jeg hadde gjort moe dumt i fylla som jeg angrer på. Dette gjør jeg hver helg i flere år. Jeg prøver å slutte å drikke men d går ikke.( å drikke altså ikke prøve å ta live mitt) Jeg slutte å røyke hasj på dagen etter å ha røyket fast i 2 år, og nå er d snart 2 år siden sist eg røyker. Jeg føler i det siste 2 følelser samtidig jeg er lei meg men samtidig ikke! Jeg kan gråte uten å føle d som før. Jeg føler følelsene mine har blitt dempa eller endret på en slags måte og jeg er redd jeg kan bry mæ sikkelig mye om en person men samtidig kan jeg gi f. Jeg føler at jeg holder på å bli gal! Hjelp meg hva er galt med meg? Jeg er heller ikke sånn super glad for at jeg ikkedøde

SVAR

Besvart 17.07.2018 23:02:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle