Hopp til hovedinnholdet

Er redd for hva alkohol gjør med grensene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, igår var jeg og en venninne hos en kompis, han hadde også 3 andre venner på besøk. Det endte med at vi drakk alkohol og alle ble ganske påvirket/fulle. Venninna mi og han ene gikk for seg og jeg satt igjen med de to andre guttene. Jeg drev litt på med begge samtidig( fingring runking etc), men ingen hadde ikke sex. Våknet opp med å ikke vite selv hva jeg synes om det og angrer mer eller mindre. Er redd for ryktet og hva alkoholen gjør med grensene mine. Om jeg hadde hørt dette om noen andre vet jeg ikke hva jeg ville tenkt. Er denne situasjonen normal? Er ikke en som pleier å gjøre så mye og har aldri før gått lenger enn å kline. Mens vi rota rundt opplevde jeg flere ganger fittefis og det var dødspinlig. Er dette normalt? Hvordan kan man unngå det? Merket heller ikke at jeg var så kåt som jeg ville forestilt meg at jeg skulle være i den situasjonen, Er det noe galt? Eller kan det ha noe med alkoholen å gjøre ?

SVAR

Besvart 09.08.2018 08:39:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle