Hopp til hovedinnholdet

Hang med en venninne som drakk alkohol, kan jeg bli tatt for det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okey er jævlig redd Hang med en veninne og hun ga meg alkohol på et bibliotek. Jeg gikk inn på badet og helte det oppi en flaske(jeg drakk ikke der) men de så meg sikkert fylle... eller? Er det noen som ser på security camera live? Vil "securitas" eller politiet kontakte forelrene mine hvis de ser det? jeg drakk ikke bare helte alkohol men hun drakk er sykt redd og angrer... vil ikke bli tat.. får ikke sove og vil drive med selvskading igjen.... føler jeg har skuffet foreldrene mine... selv om jeg ikke drakk med tok imot alkohol.. har jeg gjort noe ulovlig? Det har gått en dag siden nå hilsen redd gutt

SVAR

Besvart 12.08.2018 23:02:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle