Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min drikker alkohol, hva skal jeg gi han som konskvens?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som har vært sammen med en gutt som også er 14 år i ca litt over 2 måneder nå. Før jeg ble sammen med denne gutten så visste jeg at han hadde drukket 1 gang før, men det syntes jeg var helt greit. Når vi ble sammen ga jeg han klar beskjed om at jeg mislikte alkohol og at jeg skal drikke før jeg er 18 Etter kanskje 1 måned så hadde alt gått fint, helt til han plutselig sa at han hadde drukket flere ganger imens han har vært sammen med meg. Dette kom ikke som et stort sjokk, pga jeg vet han er ute om natten (2-5 tiden, noe jeg heller ikke liker). Jeg hadde en ordentlig prat med han der han lovte at han ikke skulle drikke mere. Mine spørsmål er; Hvordan vet jeg at han ikke drikker når han er ute om natten, og hva skal jeg gi han som konsekvens? Det virker som at han ikke syntes alkohol er farlig, det er jo det? De skilte foreldrene hans tar nesten ikke noe ansvar, så defor må jeg gjøre det, er det greit? -Håper på svar raskt, er veldig bekymret:/

SVAR

Besvart 14.08.2018 16:51:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle