Hopp til hovedinnholdet

Alkohol i ferien

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er på ferie. Hele turen har pappa og søskenbarnet hans drukket mye alkohol, de har drukket på flyplassen, i fornøyelsespark, og hjemme. men i går var det verst. vi hadde vert i Disney land og når vi kom hjem, drakk de først to flasker øl, og det går fint, jeg bryr meg ikke så mye hvis det er så lite, men så drakk de to glass med brennevin og en til øl, og mora som var med sa at nå holder, det, nå er det nok, men de hørte ikke. Etter hun hadde lagt seg tok de bare mer og så sa pappa at han ikke skulle drikke det andre glasset sitt med gt, men jeg så at han drakk det, og jeg ber om han kan stoppe men han sier bare at jeg skal slutte og at jeg ikke skal bry meg om hva han gjør. De kjeftet skikkelig på oss i går. Da jeg hadde lagt meg og skulle ned og drikke vann, så jeg at de åpnet en til øl. Da jeg gikk opp igjen kjente jeg tårene presse på og jeg begynte å gråte skikkelig, jeg skalv, ble kvalm, klarte nesten ikke snakke og jeg kjente hjerte banke skikkelig! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.08.2018 16:20:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle