Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i forige uke var meg og noen kompiser på en fest og der drakk vi endel alkohol. Jeg drakk ekstremt mye og tok meg en snus i løpet av kvelden selvom jeg ikke snuser til vanlig. Etter jeg tok denne snusen så begynte jeg og kaste opp. Jeg kastet alt opp til og med magesyren og hadde ikke noe å spy etter det. Jeg fikk vite at jeg hadde ligget inne på bade i flere timer og sovet. Jeg våknet opp og begynte å spy opp mage syre igjen. Det har gått en uke nå og jeg er fremdeles kvalm og har hodepine uten smerter. Jeg trodde fyllesyken skulle gå over i løpet av noen dagar, men det har gått en uke nå og jeg lurer på hva som er gale.

SVAR

Besvart 24.08.2018 13:37:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle