Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil feste, men jeg like det ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste på 17, om ikke så alt for lenge 18. Han vil veldig gjerne feste, men jeg har aldri drukket før og syns dette bare er et veldig skummelt tema og et tema som gir meg uro. Han gjorde dette før vi ble sammen, og syns det er veldig synd at han ikke får gjort det så ofte. Han føler seg uttafor og har veldig lyst til det. Jeg som aldri har drukket syns det er vanskelig å sette deg inn i hvorfor dette er så viktig og hvorfor han må gjøre det siden jeg ikke liker det. Jeg vil gjøre ting han ikke liker, men det inneholder jo ikke drikking. Syns du jeg burde godta at han vil feste? Også må han godta at jeg gjør ting han ikke liker? Eller er dette noe vi kan nekte hverandre?

SVAR

Besvart 03.09.2018 02:09:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle