Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne på fest, bli full og rote litt med gutter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er 13 år og går i åttende klasse. Jeg er en ganske populær jente og har ligget en gang. Jag har ikke vært på noen fester ennå men har blitt invitert til bestevenninnen men sin fest på lørdag. Har veldig lyst ril p gå ikke fordi jeg synes det er jwlig kult å dra på fest men fordi jeg føler meg gammel nokk. Jeg har drukket øl to ganger før og toler ganske mye. Og jeg har lyst til å bli full fordi da kan jeg rote litt med gutter. Problemet er at moren min ikke lar meg dra på fester eler drikke så jeg går liksom bak ryggen hennes. Jeg vil jo bare at hun skal forstå mitt synspunkt. Håper du forstår meg

SVAR

Besvart 11.09.2018 20:59:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
account_circle