Hopp til hovedinnholdet

Liker ikke at kjæresten drikker, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 16 år. Jeg drikker ikke og har egentlig alltid vært relativt i mot drikking under 18. Problemet mitt er at kjæresten min som jeg har vært sammen med lenge er i et dårlig miljø der rus og spesielt alkohol er svært vanlig. Jeg hater når hun drikker og er ute med vennene. Jeg får helt panikkanfall og angst. Jeg har fortalt henne om hvordan jeg føler om dette flere ganger. Men hun drikker fortsatt (ikke ofte, men i blant). Det er IKKE slikt at hun har et drikkeproblem eller noe sånt. Men jeg er svært ukomfortabel med at hun drikker og jeg er beskymret for at rusbruken hennes skal utvikle seg. Jeg opplever det også som veldig vanskelig for meg å være dønn den eneste i vennegjengen som ikke drikker. Kjæresten, kompisene mine, søskene mine drikker. Slik har det vært lenge. Hva kan jeg gjøre i denne situasjonen? Hva burde jeg si til kjæresten min?

SVAR

Besvart 12.09.2018 12:46:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle