Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet jeg mister henne om jeg sier noe om dette, og det ønsker jeg ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en gutt på 17 år som har kjæreste. Jeg elsker henne veldig masse å vi har vært sammen i totalt 2 år. Når vi først ble sammen var jeg utro, å hun fant det ut 1 år senere. Siden vi er så unge å jeg var 15 år bestemte hun seg for å tilgi meg å vi har vært sammen siden. Vi har ett veldig modent å seriøst forhold. På en fest drakk jeg så mye at jeg ikke var helt meg selv en jente prøvde å ha sex med meg men det skjedde ikke noe fordi jeg var for full til å gjøre noe, jeg kunne ikke engang snakke. Jeg har ikke dårlig samvittighet for det fordi jeg vet jeg ikke var i stand til noe. Jenta er egentlig en veninne derfor føler jeg meg dårlig av å kalle det voldtekt. Det jeg sliter med er st jeg husker veldig klart å ha fingret henne i noen sekunder å jeg tenker på om dette er noe jeg må fortelle kjæresten min. Jeg vet jeg mister henne om jeg sier noe om dette å det ønsker jeg ikke. Selv mener jeg det er jenta sin feil som satt seg på meg og prøvde å få meg inne seg. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 12.09.2018 15:46:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle