Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg dra i bursdagen eller ikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En av min bestevenninner skal feire bursdagen sin og jeg er invitert. Det som er er at hun sa at hun var alene hjemme fra klokken 18.00-00.00 ca og jeg er veldig redd for at hun skal ha alkohol når hun er alene hjemme.. hun er en oerson som har vært full før ogsånt, derfor tenker jeg på dette... jeg vet derfor ikke om jeg vil i bursdagen fordi jeg er redd for at vi skal drikke ogspnt fordi jeg vil ikke det.. skal jeg dra i bursdagen eller ikke? Håper på svar fordi i og med at bursdagen er snart

SVAR

Besvart 16.09.2018 16:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle