Hopp til hovedinnholdet

Hva er normalt for en hangover?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, når jeg har drukket mye, blir jeg ofte veldig dårlig dagen derpå. Og da mener jeg ikke bare at jeg har vondt i hode, er sliten og spyr, men mer. Det går noen ganger til den grad at jeg føler jeg sliter med å puste, og dermed puster høyt og raskt i kortere perioder. Samtidig får jeg krampelignende muskelsammentrekninger flere steder i kroppen. Ofte forekommer det i magen og hender, der henda trekker seg sammen uten at jeg greier å åpne de før det er slutt. Det skjer også andre steder, og er veldig ubehagelig. Her om dagen merket jeg også at alt rundt meg jeg så på begynte å dirre/vibrere, som varte i 1-2 minutter. Jeg blir SVÆRT sliten og spyr ofte mye, helt til magen er tom for alt. Jeg har merket at jeg pleier å være noe bedre dagen derpå hvis jeg har drukket tilstrekkelig med vann og spist mat før jeg har lagt meg, men det er ikke alltid dette hjelper heller. Men spørsmålet mitt er egentlig om dette er normale symptomer for en hangover? Jeg kjenner ingen som har det likt.

SVAR

Besvart 19.09.2018 17:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle