Hopp til hovedinnholdet

Får mye oppmerksomhet når jeg tar bilder av meg selv med alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 15 år og drikker litt innimellom. Det er ikke sånn at jeg drikker meg full, men jeg liker å drikke litt og å ta bilder med alkoholen fordi jeg får mye oppmerksomhet og da føler jeg meg på en måte kul. Jeg later som at jeg er full noen ganger i helgene også. Men nå tok jeg det litt for langt og en venn av meg vil ha sånn samtale med meg og helsesøster og litt forskjellig. Lurte på hva jeg kan gjøre nå? Har jo ikke vært full så blir litt kleint om jeg sier at det ikke er sant... Noen tips?

SVAR

Besvart 17.09.2018 21:13:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle