Hopp til hovedinnholdet

Dummet meg ut på fest, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg var på to fester i helgen, og dummet meg veldig ut. jeg drakk alt for mye og var veldig full. jeg husker at jeg dansa og hadde det gøy. også blakka jeg helt ut. en gutt som går i klassen min var der og hjalp meg, jeg sa at han skulle være med vennene sine, men det gjorde han ikke. i ettertid har jeg tenkt at det bare er søtt og at han bryr seg. men så møtte jeg venninnen min i sta som går på nabo skolen. hun fortalte at alle hadde snakket om meg, og at jeg var fjortis drita og at alle prøvde å kaste meg ut, og at jeg ødela festen. hun sa også at kompisen til gutten i klassen min bare ville ha meg ut og at han er lei av meg. han har ikke snakket med meg idag (noe han vanligvis gjør), og han har ikke sett på meg en gang heller. jeg er utrolig flau og sitter hjemme å gråter. vet serriøst ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 21.09.2018 09:19:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle