Hopp til hovedinnholdet

Han er en skikkelig bad boy. Jeg har så lyst å stole på han. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg har opplev at mange av vennene min går på fester og blir fulle selv om de er for små. Det er en gutt som jeg holder på med (like gammel som meg), Vi har ikke vært sammen i virkelig heten enda. Han er venner med mine venner (de som drikke og går på fest) Vennene mine sier at han er en skikkelig bad boy, at han drikker og snakker stygt. Men alle de gangene jeg har snakket med han har han aldri sagt noe stygt. Han er faktisk veldig morsom og snill mot meg. Men det skal være en fest snart og jeg har blitt invitert jeg vet ikke om jeg kan stole på han, og jeg har aldri vært full. Vi to er helt motsatt av hverandre og folk sier at det er rart at vi to holder på. Jeg har så lyst å stole på han men jeg vet ikke om jeg kan. Også har jeg ikke så lyst å gå på en fest å drikke når jeg bare kjenner han som er der. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre og håpet du kunne gi meg noen råd<3

SVAR

Besvart 28.09.2018 07:14:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle