Hopp til hovedinnholdet

Koste med noen selv om jeg har kjæreste. Burde jeg ha dårlig samvittighet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, så jeg er en jente på 16 år. Har en kjæreste å vi har vært ilag av å på i ca 2 år. I helgen hadde jeg fest med i utgangspunktet bare noen venninner. Jeg drakk mer en jeg skulle ha gjort å var borte på sofaen i noen timer, senere kom en gutt jeg kjenner til som er venn med min bestevenninne. Han er 19 år gammel å kjempe grei, han begynte å skulle hjelpe meg, å det endte opp med at vi var ilag hele den kvelden. Jeg var ganske full men husker deg meste. Vi lå i sengen å snakket om alt å ingenting å han passet virkelig på meg. Det skjedde ikke noe seksuelt, men vi lå å koset å han holdte rundt meg. Han gjorde ingenting upassende. Men saken er at i ettertid har jeg fått dårlig samvittighet for dette, med tanke på at jeg har kjæreste. Venninen min mener at det er ikke noe å ha dårlig samvtitighet for å at det skjedde ingenting, men burde jeg ha dårlig samvittighet, å burde jeg si dette til kjæresten min?

SVAR

Besvart 26.09.2018 10:12:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle