Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke være festbrems

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei. Så jeg har aldri vært på fest før. Jeg skal overnatte hos kjøresten min i helgen og han sier at vi kan dra på fest. Kjæresten min e 2 år eldre enn meg å vi har vært kjærester i et halvt år. Men greia er at jeg aldri har vært på fest. Og det er han og vennene hans som vil ha oss med. Men jeg kjenner ingen av vennene hans helt enda.. så jeg tenker at jeg bare blir å sitte der å ikke vite hva jeg skal si eller gjøre osv. Jeg vil liksom ikke være den «festbremsen» å nekte fest å morro. For jeg vil å dra, men er redd for hvordan stemningen blir. Har vært full før, så er ikke første gang.. men liksom.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 29.09.2018 18:13:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
account_circle