Hopp til hovedinnholdet

Jeg hyperventilerer, kaldsvetter og tårene presser på. Alkoholen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nå i noen år prøvd meg på å være med på fest og dra på byen med venner osv. Jeg er egnt veldig sosial og utadvendt, tillitsvalgt i klassen og synger foran store mengder mennesker, men så fort jeg kommer på fest og får i meg et par drinker så blir jeg kjempe nervøs og redd. Jeg trekker meg tilbake og jeg kjenner jeg får helt vondt i magen. Spesielt når vi kommer inn på et utested så begynner jeg å hyperventilere, kaldsvette og tårene presser på. Jeg klarer ikke selv å komme fram til hvorfor dette skjer og det er veldig irriterende at jeg ikke klarer å kontrollere det. Tror dere dette kan ha noe med alkoholen å gjøre? Jeg drikker ALDRI mer enn 3-4 enheter, så jeg blir aldri ordentlig full.

SVAR

Besvart 01.10.2018 19:02:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle