Hopp til hovedinnholdet

Er redd og bekymret for kjæresten min når han fester

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har vært sammen i 14 måneder. Til fredag skal han på russeslipp til noen, vennene hans kjente. Han skal selvfølgelig drikker, selvom han bare er 01. Jeg skal ikke være med. Saken er det at hver gang han er på fest så sitter jeg hjemme og er drit redd og beskymret. De fleste gangene begynner jeg å grine fordi jeg er så redd! Jeg er mest redd det skal skje noe med han eller at han blir for full at han gjør noe med andre. Saken er også det at han har diabetes og han er kanskje ikke den som er mest nøye med sykdommen han har. Dette gjør meg veldig redd og det plager meg sikkelig hver gang. En vennen av meg som også har diabetes begynte å spy skum når hun drakk alkohol. Hun måtte bli henta med sykebil. Jeg håper så gjerne på at dere kan komme med noen tips eller noe. Sånn at jeg kan roe meg og ikke få panikk hver gang han skal ut. Jeg stoler selvfølgelig på han 110%. Men klumpen i magen vil ikke bort selvom jeg prøver å ta det medro.

SVAR

Besvart 08.10.2018 23:23:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle