Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og noen venninner skal ha en liten hjemme alene fest, bare oss jentene, og for å ha d litt «ekstra gøy» skal jeg og noen til prøve oss litt frem med alkohol. Vi har derfor tenkt til å ta en - tre shots med brennevin på 32%. Hvor mange shots kan vi ta før vi er «fulle»? Vil bare prøve det for å bli litt gladere og tøffere hvis du skjønner.

Hvor mange shots skal til for dette. Tenker å ta alle shottene samtidlig rett før festen. Og hvor lenge vil effekten vare? Hilsen en nysgjerrig nybegynner :))

 

SVAR

Besvart 24.10.2018 15:00:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle