Hopp til hovedinnholdet

Redd jeg gjorde noe ho ikke ville, men jeg vet ikke..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg var på en fest no lørdag som var og blei sykt full. det var ei jente der. Eg trur Ho begynte å klemme meg så plutselig klinte me, mye. Husker ikkje helt men me gikk opp på ett rom og lagg der og klinte. Men eg er redd for at eg har gjort noe ho ikkje ville. Me hadde ikkje sex, men eg kan ha tatt henne på puppene og sånt. Eg husker ikkje helt men me kledde ikkje av oss. Men har en syykt skyldfølelse. Etter ka eg husker så var ho med på det fult, men tenkt vist ho bare gjorde det for å være grei elns. Eg kjenner ho ikkje i det hele tatt. Eg overtenker Dette kanskje litt mye men.. eg sendte melding til henne og beklagde og ho beklaga tilbake liksom, men det er fortsatt sykt kleint og eg vil liksom ikkje gjøre henne noe vondt, eg vet ikkje kva eg skal gjøre. Eg vet ikkje hvorfor eg har den skyldfølelsen heller. Eller jo eg er påmåte redd eg gjorde noe ho ikkje ville men eg vet ikkje..

SVAR

Besvart 18.10.2018 18:32:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
account_circle