Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og forhold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har et veldig godt forhold til hverandre og begge to er overinteressert i øl. Men greia er ar jeg liker å kose meg med det en gang iblandt, mens kjæresten min tar det som «tørste» drikk nesten hele tiden. Vi har ikke vært samme veldig lenge, men føler jeg må gjøre noe for å få han til å skjerpe seg. Han ble nettopp ferdig i militæret og sier at han «feirer» fordi han fullførte, og fordi veldig mange av vennene hans kommer hjemom fremover. Greia er at han drikker i ukedagene. Og det er ikke bare 2 øl, men 8 og kanskje flere. Jeg vil virkelig ikke at han skal få et problem, for jeg vet min mor hadde et slikt problem med faren til broren min. Jeg trenger virkelig noen tips til hvordan jeg kan ta det opp med han. Han mener selv at han ikke har et alkoholproblem, og er veldig nøye på det siden flere venner av han har dødd pga det. Men jeg vet ikke om han ser hvor mye han faktisk drikker? Har du noen tips? Hilsen engstelig kjæreste :)

SVAR

Besvart 22.10.2018 11:58:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle