Hopp til hovedinnholdet

Moren min er alkoholiker og voldelig . Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Moren min er alkoholiker, og hun blir svært bråkete og voldelig når hun er full. Siden hun drikker hver dag så opplever jeg ofte uro i hjemmet på en daglig basis til den grad hvor det går utover det sosiale livet og skolelivet mitt. Jeg gjør det dårligere på skolen, og noen ganger dropper jeg skolen siden jeg er altfor sliten. Dette går da også utover fraværet mitt, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synes synd på henne siden hun har hatt en forferdelig barndom, men jeg klarer ikke å leve med henne videre hvis det skal fortsette sånn. Jeg har utviklet angst og lyd sensitivitet siden hun bråker så mye. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Hilsen Jente, 18år

SVAR

Besvart 23.10.2018 12:32:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle