Hopp til hovedinnholdet

Har gjort masse dumme ting når jeg har drukket alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 16 år!! Og jeg var store problemer med alkohol!! Og jeg har gjort masse masse dumme ting på grunn av det!! Her er noen grunnene!! 1: jeg sugde noen 2. Jeg røyka Hasj og 3. Jeg hadde dry humping med en dude!! Og jeg elsker alkohol men jeg gjør masse dumme ting på grunn av det! Men som sakt jeg vil ikke slutte å drikke det, ikke vits å skrive du må bare konsentrere deg fordi det vil ikke funke på meg!! Så har dere noen god råd til meg???? Takk for svaret

SVAR

Besvart 29.10.2018 16:18:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle