Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for en venn som ruser seg og har våpen. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en ganske god venn som er litt utafor om dagen. Han drikker, snuser, røyker og vaper og han er bra 13 han å. Har ikke kjent han så lenge så bet ikke hvor lenge han har holdt på med dette,men jeg har er ganske godt forhold med han og vi Jar snakket om mye sammen. Han har også mange våpen. Foreksempel pistol og kniv. Han sender noen ganger snapper hvor han holder pistolen Mot hodet. Det virker ikke som om han har så godt forhold med foreldrene, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd å ta det opp med han. Men han er ikke så glad i å snakke om det. Har selv vært borti alko og vape og det før jeg fylte 13. Takk for hjelpen

SVAR

Besvart 09.11.2018 17:18:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle