Hopp til hovedinnholdet

Hvordan dra på fest uten at foreldrene finner ut av det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og tre andre venninner er invitert på fest neste helg og vi må kunne klare å komme på den festen, finne et sted å sove uten at noen av foreldrene våres finner det ut. Alle de andre tipsene på nette med ag du kan si at du sover hos en annen venn og så drar du på fest i stedet, funker ikke! Foreldrene våres har vært veldig skeptiske til oss i det siste så de har nå begynt å ringe hverandre å snakke sammen for å forsikre seg at vi ikke lyver om hvor vi er eller er på fest. Trenger hjelp hurtig!! Går ikke på offentlig skole så alle foreldrene i klassen snakker sammen og vi får ikke liv til å sove over hos noen som ikke mamma vet hvem er. Jeg er 16 år gammel og vi kan ikke dra til noen av oss selv etter festen fordi det kommer til å være alkohol involvert osv. Hvordan skal jeg og venninnene mine komme oss på festen uten at foreldrene finner det ut?

SVAR

Besvart 10.11.2018 09:35:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle