Hopp til hovedinnholdet

Sliter med sinneproblemer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år som sliter med sinne. Jeg har hatt perioder når jeg var mindre der jeg sparket og slo foreldrene mine, når jeg var sint. Dette har blitt mye bedre, men når jeg er ute og drikke alkohol så krangler jeg alltid med noen. Jeg vil ikke krangle, og jeg vet ikke hva som gjør meg sint. Jeg vil kunne gå ut med vennene mine uten å krangle, og uten å bli husket på som dramaqueen eller hun som ikke har kontroll på seg selv. Jeg sitter hele dagen etter, ofte flere dager og tenker at det er bedre om jeg bare forsvinner. Jeg har hatt selvmordstanker, men aldri vurdert det sterkt. Vil heller bare komme meg vekk til en øde plass, for en lang periode. Spørsmålet mitt er hvorfor blir jeg så sint og hvordan kan jeg finne ut av dette? Jeg prøver å tenke hva som trigget meg når jeg blir sint, men husker aldri hva som skjedde. Ikke alltid fordi jeg er for full, men jeg blacker ut. Jeg er redd for å miste venner og familie på grunn av dette.

SVAR

Besvart 09.11.2018 11:09:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Det er normalt å bli sinna, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle