Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med sinneproblemer.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år som sliter med sinne. Jeg har hatt perioder når jeg var mindre der jeg sparket og slo foreldrene mine, når jeg var sint. Dette har blitt mye bedre, men når jeg er ute og drikke alkohol så krangler jeg alltid med noen. Jeg vil ikke krangle, og jeg vet ikke hva som gjør meg sint. Jeg vil kunne gå ut med vennene mine uten å krangle, og uten å bli husket på som dramaqueen eller hun som ikke har kontroll på seg selv. Jeg sitter hele dagen etter, ofte flere dager og tenker at det er bedre om jeg bare forsvinner. Jeg har hatt selvmordstanker, men aldri vurdert det sterkt. Vil heller bare komme meg vekk til en øde plass, for en lang periode. Spørsmålet mitt er hvorfor blir jeg så sint og hvordan kan jeg finne ut av dette? Jeg prøver å tenke hva som trigget meg når jeg blir sint, men husker aldri hva som skjedde. Ikke alltid fordi jeg er for full, men jeg blacker ut. Jeg er redd for å miste venner og familie på grunn av dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer