Hopp til hovedinnholdet

Føler meg som en robot i livet og har strenge foreldre. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg litt som en robot jeg våkner drar på skolen trener spiser og sover. Jeg er så lei av å alltid være snill og sånn jeg er Flink på skolen men er mer av en 5er enn en 6er elev. Men jeg er så lei og jeg har lenge tenkt jeg skal bli pilot etter Vgs men jeg føler d er kjedelig jeg vil reise og oppleve ting ha en jobb som gjør at man kan leve litt. Alle sier at sånn og sånn er veien man må gå men den er ikke min vei å gå. Jeg er så skolelei eller bedre sagt bare livsvei. Jeg drikker ikke er ikke mye på fester osv men har sjukt strenge foreldre så hvis jeg begynner å gjøre sånt, som er d jeg egentlig vill kommer de til å «drepe» meg. Vi krangler allerede kjempe mye om irrelevante ting hvis jeg ikke er en «flink pike» er jeg redd for at forholdet vårt blir helt for jævlig.jeg vil ikke virke som en fjortis eller noe sånt men foreldrene mine er veldig spessielle. Det er ikke bare jeg som ser det vennene mine ser det også. Men jeg har lyst å gjøre noe annet med live og vil drikke.

SVAR

Besvart 16.11.2018 18:28:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle